Malina + Aronia + Jabłko

PRZECIER MALINOWY: 18%;
SOK Z ARONII Z ZAGĘSZCZONEGO SOKU: 6%;
PRZECIER JABŁKOWY: 58%;
SOK JABŁKOWY Z ZAGĘSZCZONEGO SOKU: 18%
TŁUSZCZE: 0,2 g;
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE: 0,0 g;
WĘGLOWODANY:13,5 g;
W TYM CUKRY: 9,4 g;
BŁONNIK: 3,0 g;
BIAŁKO: 0,4 g;
SÓL: 0,0 g
WITAMINA A: 6,3 μg / 0,8%*
WITAMINA B1: 0,03 mg / 2,7%*
WITAMINA B2: 0,06 mg / 4,3%*
WITAMINA B3: 0,22 mg / 1,4%*
WITAMINA E: 0,6 mg / 5,0%*
WITAMINA C: 7,7 mg / 9,6%*
*REFERENCYJNE WARTOŚCI SPOŻYCIA

Brzoskwinia + Morela + Jabłko

PRZECIER brzoskwiniowy: 13%;
Przecier z moreli: 6%;
PRZECIER JABŁKOWY: 58%;
SOK JABŁKOWY Z ZAGĘSZCZONEGO SOKU: 23%
222 kj / 53 cal
TŁUSZCZE: 0,2 g;
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE: 0,0 g;
WĘGLOWODANY:13,0 g;
W TYM CUKRY: 9,0 g;
BŁONNIK: 2,0 g;
BIAŁKO: 0,4 g;
SÓL: 0,0 g
WITAMINA A: 35,1 μg / 4,4%*
WITAMINA B1: 0,02 mg / 1,8%*
WITAMINA B2: 0,03 mg / 2,1%*
WITAMINA B3: 0,31 mg / 1,9%*
WITAMINA E: 0,4 mg / 3,3%*
WITAMINA C: 2,0 mg / 2,5%*
*REFERENCYJNE WARTOŚCI SPOŻYCIA

Gruszka + Agrest + Jabłko

PRZECIER GRUSZKOWY: 13%;
PRZECIER Z AGRESTOWY: 11%;
PRZECIER JABŁKOWY: 53%;
SOK JABŁKOWY Z ZAGĘSZCZONEGO SOKU: 23%
234 kJ / 56 cal;
TŁUSZCZE: 0,2 g;
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE: 0,0 g;
WĘGLOWODANY: 13,6 g;
W TYM CUKRY: 9,0 g;
BŁONNIK: 3,0 g;
BIAŁKO: 0,3 g;
SÓL: 0,0 g
WITAMINA A: 5,0 μg / 0,63 %*
WITAMINA B1: 0,02 mg / 1,8%*
WITAMINA B2: 0,02 mg / 1,4%*
WITAMINA B3: 0,15 mg / 0,9%*
WITAMINA E: 0,3 mg / 2,5%*
WITAMINA C:2,6 mg / 3,3%*
*REFERENCYJNE WARTOŚCI SPOŻYCIA